25 mars 2009

Gör en personlig sänggavel

Bilder: Wohnhaus Inredning & Homestaging, Stockholm Just nu finns det många vikväggar i inredningsbutikerna. Tips; Du kan lätt skapa dig ett personligt sovrum med hjälp av dessa. Detta sovrum går i orientalisk stil med vikvägg i indiskt trä. Orkidé i lila på sängbordet och snygga vaser i matchande färger.

Början på något nytt…

Bilder: kontoröresund.se Imorgon beger jag mig till Höllviken för att lära känna ett nytt spännande företag- Kontor Öresund. Tanken är att jag ska jobba som konsult i olika projekt som inredare. Ett nytt spännande företag som jobbar med flyttkoordinering av företag -och med allt vad det innebär. Läs mer på http://www.kontororesund.se/

Idag vid lunchtid…

var jag här…Bild: [room] by sofieNy lekhörna i kakelbutiken.Dagens inköp; runt bord med snygga skalstolar i plast; svart, grön och två orangefärgade.Matchande korg till leksaker och nya böcker som får dekorera väggarna på tavellister.Sittkuddar i grönt för filmstund. Kvar på listan; hållbara träleksaker.Leksaksaffären nästa… Bilder från butiken kommer nästa vecka.