Homestaging- Stil; BUDGET!!

Här kommer bilder från förra veckans homestaging. Nyproduktion som blev färdigställt i torsdags, städades på fredagen och visades i söndagen. I detta kaos sprang jag runt och försökte göra något vettigt, haha! Turerna till möbelvaruhusen blev många, det är mycket som ska till! Fyra sovrum, vardagsrum, allrum, kök, hall, två badrum, tvättstuga.
Projektet var att för så lite pengar som möjligt köpa möbler och inreda huset så spekulanterna kan få ”feeling” om hur det känns och kan möbleras!


3 reaktioner på ”Homestaging- Stil; BUDGET!!”

 1. Snyggt som vanligt!! 🙂 De gröna kuddarna i soffan är från IKEA va? Undra om dom finns kvar, har inte sett dom där på ett tag. Just den gröna kulören kan vara lurig att få tag i. 🙂 Har hittat ett tyg på IKEA om det skulle krisa, då kan jag ju sy egna kuddar. 🙂 Är så sugen på grönt nu! Men lite till får jag nog hejda mig. 🙂 Man skulle ha en stor herrgård att pyssla och inreda i!!!! 🙂

  Trevlig kväll på dig!
  Kram Malin I&D

 2. Tack tack.
  Ja, det blev OK, jag måste vara nöjd då jag hade en väldigt stram budget 🙂 Kuddarna är Granat innerkuddar,från Ikea
  39:-/st. Jättevårig färg!
  Klart du ska köra på grönt nu, vi behöver alla lite förändring, behöver inte kosta många hundralappar. Såg förresten att JYSK också säljer kohud, om du fortf är inne på det. Annars gillar jag ”Hampen” matta på Ikea, som en enda stor gräsmatta i vardagsrummet, 549:- för den stora.
  Ha det gott sålänge!
  Kram Sofie

 3. Hej! Vilket drömjobb du verkar ha! Blir verkligen superfint ju! Undrar var soffbordet är ifrån, det vita?

Kommentarer är stängda.