Bokrea- nedräkningen har börjat!

I natt är det dags igen, bokrea! Är du en av dem som är ute och trängs dem första timmarna.. Jag älskar att fynda snygga inredningsböker som jag sen plockar fram och inspireras av. Det är något visst att komma hem med tre-fyra nya orörda böcker.

Tips: Böcker fungerar väldigt bra som inredningsdetalj i hemmet, dem ger en ombonad och intressant känsla till rummet. Visa vem du är genom att placera dem på tex tavellister. Lägg en hög på soffbordet, i fönsterbrädan eller varför inte direkt på golvet. Låt dem verka som en levande bokhylla där du placerar snygg föremål. …själv staplar jag magazin och böcker i högar och ovanpå placerar jag tex mina för tillfället snyggaste pumps…


Idag känner jag för att stoppa in mina nya böcker i denna underbara hylla Libri, från Swedese 4990:- Libri har redan vunnit många priser och har redan utnämts till en blivande klassiker. Efter dagens besök på Miljögården blev jag inte mindre förtjust 🙂 Jag har minst 10 bra ställe jag skulle kunna placera den på. …ikea har dock en liknande för 249:-
(… ja ja, vi får väl se!)


Bilder: Leva & bo
Detta röda tidningsställ i böjträ skulle matcha snyggt, 1 250 kronor, Nordiska Galleriet. Det vita Magbag från Maze, 695 kronor känner ni igen från Designtorget. Kul att matcha två olika… känns mer avslappnat liksom…
Så här skulle en trevlig blogghörna kunna se ut hemma hos mig!
Kram & godnatt,
Sofie